Abazović: Velika priča već u januaru

 Abazović: Velika priča već u januaru

Foto: Vlada Crne Gore

Mislim da će procesuiranja biti. Ne kažem da će biti hapšenja, ali da će biti otkrivanja korupcije i to značajne korupcije. Mislim da ćemo već u januaru imati jednu priču koja će mnogo zainteresovati javnost, ali u svakom slučaju SDT i VDT prvo će vidjeti kako će se odnositi prema nekim predmetima, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

,,U mnogim ministarstvima su već pronađene nepravilnosti. Imate dva hapšenja koja su se desila u proteklih sedam dana. Ja sam siguran da će se trend ljudi nastaviti većom dinamikom. Šta drugo oni ljudima mogu da kažu osim da pokušaju da odigraju na nacionalne ili vjerske tenzije i da kažu da ova nova većina, da bi odranili svoj kriminal zapravo treba da uradi nešto protiv Crne Gor, rekao je Abazović za Novu M.

Potpredsjedenik Vlade zadužen za bezbjednosni sektor najavio je da će u narednom periodu biti procesuirane još neke osobe i to iz oblasti korupcije.

,,Afirmišem ideju bez obzira na različite političke stavove u odnosu na njih i na različitu percepciju kako je taj organ radio u prethodnom periodu afirmišem sve ljude u javnoj administraciji da budu transparentni i da kažu istinu građanima Crne Gore. Mislim da je to u velikom interesu države i da konačno treba da raskrstimo sa onom koncepcijom gdje smo sve stvari koje su bile škakljive gurali pod tepih i onda su nam se one vraćale kao bumerang. Mislim da to ne treba da bude odlika ove Vlade“, zaključio je Abazović.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja