Bečić u Nikšiću: Realizovati potencijale na svim nivoima

 Bečić u Nikšiću: Realizovati potencijale na svim nivoima

Izvor: Skupština CG

Potencijali opštine Nikšić predstavljaju značajnu razvojnu šansu koja se mora valorizovati strateškim planiranjem i neposrednom saradnjom aktera na svim nivoima.

To je saopšteno tokom posjete predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića ovoj opštini. 

Obilaskom poljoprivrednog gazdinstva porodice Miljanić i njihove firme MINIKO DOO iz Banjana. Suvlasnici firme, Pero, Nikola i Ljubo Miljanić, upoznali su predsjednika Bečića sa tradicijom poslovanja ovog porodičnog preduzeća koja datira još od 1993. godine.

Bečić pohvalio je uspjehe ovog preduzeća, ističući da predstavljaju najbolju potvrdu da su snažni domaći proizvođači imperativ daljeg razvoja crnogorske privrede.

„Jačanje domaće proizvodnje, kroz snažniju državnu podršku i ukidanje uvozničkih lobija, doprinijeće razvoju poljoprivrede kao jedne od strateških privrednih grada Crne Gore“, kazao je Bečić.

Pero Miljanić, izrazio je izuzetno zadovoljstvo posjetom predsjednika Bečića, ističući važnost neposrednog kontakta građana sa nosiocima najvažnijih državnih funkcija.

On je naveo da njegova kompanija predstavlja jednog od najsnažnijih generatora napretka ovog kraja.

U razgovoru, Bečić se upoznao sa problemima sa kojima se susrijeću, prevashodno sa lošom putnom infrastrukturom i vodosnabdijevanjem, koji u značajnoj mjeri otežavaju uslove poslovanja i budućih razvojnih šansi.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja