Borovinić Bojović sa Brnabić: Trudićemo se da obezbijedimo sigurnost za turiste iz Srbije

 Borovinić Bojović sa Brnabić: Trudićemo se da obezbijedimo sigurnost za turiste iz Srbije

Izvor: Gov.me

Delegacija Vlade Crne Gore, predvođena ministarkom zdravlja Jelenom Borovinić Bojović susrela se danas sa predsjednicom Vlade Srbije Anom Brnabić.

Borovinić Bojović prenijela je pozdrave Vlade Crne Gore Brnabić i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i izraze zahvalnosti za dosadašnju pomoć u procesu vakcinacije stanovništva Crne Gore.

Ona je iistakla neophodnost nastavka i produbljivanja saradnje u ovoj oblasti, a takođe je apostrofirala posvećenost Crne Gore razvijanju bilateralnih odnosa sa Srbijom do najboljeg mogućeg nivoa.

„Naša delegacija navela je da su pripreme za ljetnju turističku sezonu uveliko u toku i da će se zemlja truditi da obezbijedi otvorenost i sigurnost za turiste, a posebno za one iz Srbije, kako bi mogli da uđu bez ograničenja i testova“, piše u saopštenju Vlade. 

Brnabić je poručila da je Srbija spremna da pruži neophodnu pomoć susjedima u borbi protiv koronavirusa, kao i da će VladSrbije nastaviti da ulaže napore u cilju zajedničkog prevazilaženja ove krize.

Govoreći o bilateralnim odnosima premijerka Brnabić je istakla da je i temeljno nastojanje Srbije da se oni učine što bližim i sadržajnijim, a politički dijalog intenzivira.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja