Brano Mićunović pušten da se brani sa slobode

 Brano Mićunović pušten da se brani sa slobode

Foto: Dan

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović, kao i Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su da se brane sa slobode.

Tu odluku donijelo je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, saopšteno je iz Uprave policije.

„Od strane nadležnog tužilaštva saslušana su i druga lica kao svjedoci, nakon čega su po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru osumnjičeni B.M., S.V. i S.M. pušteni da se brane sa slobode“, piše u saopštenju.

Vozilom je upravljao Branislav Mićunović.

Mićunović, Vujović i Srđa Mićunović saslušani su juče u kotorskom Tužilaštvu, a nakon toga vraćeni u stanicu policije u Budvi.

Kotorska tužiteljka Jovanka Čizmović saslušavala ih je tri sata, tačnije od 15 do 18 sati, ali detalji nijesu poznati jer branilac Mićunovića, advokat Dragoljub Đukanović nije želio da daje izjave za medije.

Mićunović je priveden 6. januara, oko 14 sati na izlazu iz Budve. Kontrolom vozila policija je kod Mićunovića i njegovih prijatelja pronađena su dva pištolja sa municijom, zbog čega su uhapšeni.

Mediji su juče objavili da je branilac Mićunovića, advokat Danilo Mićović rekao ranije agenciji Beta da je jedan od osumnjičenih priznao da je pronađeno oružje prilikom pretresa njegovo.

Mićović je rekao da je taj osumnjičeni prilikom davanja iskaza priznao da je oružje njegovo.

Advokat je za Betu rekao i da dvojica privedenih zajedno s Mićunovićem nijesu njegovo obezbjeđenje, već njegovi prijatelji.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja