Burić: Recept za uspjeh sa državnog nivoa primijeniti i na izbore u Nikšiću

 Burić: Recept za uspjeh sa državnog nivoa primijeniti i na izbore u Nikšiću

Foto: Prava Crna Gora

,,Prije četiri godine, opozicija u Nikčiću je pokazala jedinstvo. Nažalost, na pogrešan način. Bez borbe, na tacni DPS-u, predata je opština, u kojoj jedva da je imao trećinu biračkog tijela iza sebe. U koaliciji sa satelitskim Sd-om kao manjim, i nevažećim listićima kao većim koalicionim partnerom, ova partija je prethodne četiri godine skoro dovršila uništenje Nikšića“, saopštio je dr Jovan Burić.

,,Sve je prodato, izdato i poharano. Od svih naših bogatstava, kojima se Nikšić sa pravom ponosio, danas su ostali samo časni i ponosni ljudi, jer sa tim resursom bivša vladajuća partija svakako nije znala šta da radi.

A gdje je ljudi, tu je i dogovora, rekao bi naš narod.

Uvažavajući sve međusobne razlike, na momente žustre rasprave i tradicionalno nadmetanje u čojstvu i junaštvu, smatram da su prethodni parlamentarni izbori pokazali koji pristup naši građani prepoznaju kao kvalitetan i obećavajući. Lista ,,Za budućnost Crne Gore“, koja je 30. avgusta trijumfalno, zajedno sa partnerskim koalicijama ,poslala DPS u istoriju, primjer je uspješnog predstavljanja biračima, primjer je sloge i zajedničkog rada različitih činilaca, koji je morao biti nagrađen uspjehom“, navodi se u saopštenju.

Stoga, u susret lokalnim izborima u Nikšiću, koji bi trebali biti održani na proljeće sljedeće godine, Prava Crna Gora Nikšić, poziva sve konstituente koalicije ,,Za budućnost Crne Gore“ da recept za uspjeh sa državnog primijenimo i na lokalnom nivou i konačno oslobodimo grad od tiranije nepotizma, korupcije, nestručnosti i neznanja. Pokazali smo da možemo zajedno i građani su to nagradili. Raspoloženje građana Nikšića, u tom pravcu je nesumnjivo i mislim da im toliko dugujemo“, zaključuje dr Jovan Burić

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još