CKM Bečiću: Ironični osmijeh govori sve, ne možeš nam prodavati šibicarske trikove

 CKM Bečiću: Ironični osmijeh govori sve, ne možeš nam prodavati šibicarske trikove

Foto: CKM

Crnogorska kulturna mreža obratila se predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću, navodeći da je „njegov ironičan osmijeh zadovoljstva nakon otimanja svetinja od Crne Gore i uskraćivanja prava na slobodu vjeroispovijesti Crnogorcima govori najviše o njemu samom“. 

Otvoreno pismo CKM-a Bečiću prenosimo u cjelosti: 

Aleksa, ovog puta te nećemo persirati i obraćati ti se sa izrazom poštovanja jer to nijesi zaslužio zbog svog ponašanja nakon usvajanja izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Na sednici kad si proglasio rezultate glasanja nijesi mogao da obuzdaš emocije zbog  izvršene izdaje Crne Gore i mržnju koju osjećaš prema Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i građanima koji je podržavaju.

Da su naše tvrdnje o tvojoj mržnji utemeljene najbolje potvrđuje činjenica da si prekršio poslovnik i nastavio sjednicu samo da bi ubrzao otimanje svetinja od Crne Gore.

U velikoj si zabludi ako misliš da Crnogorcima možeš prodavati šibicarske trikove oko tvojih iskrenih i poštenih namjera prema pomirenju podijeljenog društva.

Politika „pomirenja’’ koju promoviše partija čiji si predsjednik je u stvari samo paravan za tvoju stvarnu misiju koja ima za cilj da Crna Gora postane dio projekta velikosrpskog nacionalizma.

Na kraju ti poručujemo ima  jedna narodna izreka koja kaže „Ko se zadnji smije najslađe se smije“ pa samim tim tvoj ironični osmijeh sa lica će ubrzo nestati, jer je ljubav crnogorskih patriota jača od tvoje podmukle misije rušenja građanske Crne Gore.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja