CKM: Novoj Vladi smeta pozitivna priča o nikšićkom bazaru, pa sabotiraju

 CKM: Novoj Vladi smeta pozitivna priča o nikšićkom bazaru, pa sabotiraju

Foto: CKM

Najnovija dešavanja oko zabrane organizacije Novogodišnjeg bazara se jedino mogu tumačiti kao obračun nove Vlade sa građanima Nikšića, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže CKM, na čijem je čelu Aleksandar Damjanović.

Nevjerovatno je, kako su kazali u CKM-u, da Ministarstvo zdravlja ne želi da Opštini Nikšić izda epidemiološke uslove koji bi se primjenjivali tokom organizacije bazara.

,,Da je ova sabotaža isključivo politička najbolje pokazuje učešće u anketi: Da li Nikšiću treba bazar građana Vranja, Valjeva, Čačka i drugih gradova Srbije. Očigledno je da konstituentima nove Vlade smeta pozitivna priča koju je organizacija bazara izazvala u našem gradu. Pitamo se da li je važnije prikupljanje političkih poena od dječijeg osmijeha i sreće prilikom njihovih odlazaka na klizalište”, naglasili su u CKM-u.

Oni su poručili političkim subjektima koji vrše izvršnu vlast da nikšićka omladina neće biti talac njihove politike, te da preko njih neće ubirati jeftine političke poene.

,,Pozivamo novu Vladu da sačekaju lokalne izbore i na njima se obračunaju sa Milutinom Simovićem, a da mladima Nikšića omoguće uživanje u čarima novogodišnjeg bazara”, zaključili su u CKM-u.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja