Crnogorski pokret organizuje partiotski skup u Nikšiću

 Crnogorski pokret organizuje partiotski skup u Nikšiću

Izvor: Crnogorski pokret

Crnogorski pokret će organizovati skup 20.februara u sali Nikšićkog pozorišta, sa početkom u podne.

Kako su naveli, na skup su pozvane sve suverenističke, procrnogorske snage.

„Da svi zajedno pošaljemo poruku klerofašističkom i velikosrpskom nasrtaju na Crnu Goru – no pasaran! Kao jedan smo obavezni da sa našim prijateljima iz manjinskih političkih predstavnika pokažemo da je ovo zemlja slobodnih građana, evroatlanski opredjeljenih, posvećenih zapadnoj demokratiji i njenim vrijednostima, koji ne pristaju da budu satrapija nekakvog nakaznog „srpskog sveta“!

Karte su otvorene, sad je jasno ko đe pripada. Nikada više ne smijemo dozvoliti da nas prevare konfidenti stranih interesa, maskirajući se nekakvim tobožnjim građanstvom, iza kojeg se krije beskrupulozna namjera da se Crna Gora učini kolonijom velikosrpskih deluzija, klerofašističkom ispostavom i tuđom metlom“, naveli su u saopštenju.

Kako su dodali iz CP, vrijeme da shvatimo ko nam nije prijatelj, kome se u Crnoj Gori ne može vjerovati i da sadašnjoj vlasti jasno kažemo da nijedna patriotska organizacija neće nikada, ninajednom nivou ulaziti sa njima u bilo kakve dogovore.

„Za nas su oni ispostava stranih, nenaklonjenih Crnoj Gori interesa!

Svi zajedno, udruženi u jedan poklič – za antifašistički, multivjerski, multinacionalni, sekularni, građanski, slobodni Nikšić!!! Za Nikšić Mila Šobića. Vita Nikolića, Ljuba Čupića, Joke Baletić i svih onih koji su sanjali  slobodnu, suverenu Crnu Goru, slobodni Nikšić i sve građane Crne Gore kao najveći idal.

Crnogorski pokret će poštovati propisane mjere vezane za pandemiju Corone 19 o broju prisutnih, razmaku i obaveznim maskama“, zaključili su.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja