„Da bi Nikšić živio i imao budućnost DPS mora da ode u političku prošlost“

 „Da bi Nikšić živio i imao budućnost DPS mora da ode u političku prošlost“

Foto: Koalicija „Za budućnost Nikšića“

Funkcioner Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta, Nikola Goranović saopštio je da DPS mora da ode u poltičku prošlost, da bi Nikšić živio i imao budućnost.

Goranović smatra da su nezaposlenost, iseljavanje, odlazak mladog i radno sposobnog stanovništva simboli dugogodišnje vladavine DPS u Nikšiću.

 „Svaka vlast, svaki gradonačelnik koji voli svoj grad, koji je posvećen i dobronamjeran, mora da radi na razvoju grada, da zaustavi iseljavanje, ponudi bolje uslove života, da otvara nova radna mjesta, da očuva postojeća… Ali, u Nikšiću to godinama nije bio slučaj. Svakodnevno, stotine naših sugrađanki i sugrađana putuje u Podgoricu ili na primorje, ne bi li zaradili platu i prehranili porodicu. To je slika Nikšića, koji je nekada bio industrijski centar“, ističe se u saopštenju.

Kako navodi, poslove su namještali rođacima, kumovima i prijateljima, a grad je, dodaje, tonuo pred naletom njihove bahatosti, neznanja i korupcije.

„Paralelno sa tim, partijska logika i partijski kadrovi DPS-a uništavali su duh Nikšića. Bili smo prepoznati kao grad mladih, studenata, radnika, kulture, ali, voljom DPS-a, ostalo je samo sjećanje na taj i takav Nikšić. DPS nas je odveo na put beznađa, sa namjerom da u tom mraku i ostanemo“, kaže se u saopštenju.

Poručuje da će koalicija „Za budućnost Nikšića“ vratiti snagu i život našem gradu.

„Staćemo na put prevari, korupciji i pljački. Da mladi, ali i drugi građani, ostaju ovdje, da Nikšić ima budućnost“, zaključuje se u saopštenju.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja