Damjanović: Sa Bedema poručujemo da ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića

 Damjanović: Sa Bedema poručujemo da ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića

Izvor: Printscreen

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić dr Sanja Damjanović učestvovala je juče sa odborničkim kandidatima i volonterima u akciji čišćenje zidina Bedema.Tom prilikom ona je istakla da je vrijeme ispisivalo istoriju po zidinama Bedema, te da će još jedna istorijska poruka biti ispisana 14. marta kada ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića i odbraniti se od svih koji žele da nas uvedu u duboku prošlost, saopšteno je iz koalicije Evropski tim za Nikšić

Ona je navela da je srećna što učestvuje u ovoj simboličnoj akciji kojom se želi pokazati da će i naredna gradska uprava biti posvećena očuvanju temeljnih vrijednosti Nikšića ali i održivom razvoju našeg grada:

„Želimo da zaštitimo našu životnu sredinu, želimo da zaštitimo zdravlje naših mladih ljudi, budućih generacija, a istovremeno da gradimo zelenu ekonomiju“, kazala je Damjanović.

Ona je dodala da održivim razvojem, zelenom ekonomijom i pametnim razvojem možemo privući investitore i značajna donatorska sredstva koja su preduslov za stvaranje novih radnih mjesta.  

„Zato snažno vjeruje u trijumf koji će donijeti naši sugrađani 14.marta, odnosno u trijumf evropskog razvoja Nikšića“, navode iz ove koalicije.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja