Danilović: Đukanović je bio i ostao najbolji đak najgorih devedesetih godina

 Danilović: Đukanović je bio i ostao najbolji đak najgorih devedesetih godina

Foto: FOS Media

Povodom izjave predsjednika Mila Đukanovića koji je naveo da da Srbija „nevjerovatno uporno radi u korist svoje štete“ i da je sada pušten duh mržnje iz boce prema Crnoj Gori i svemu što je crnogorsko, zbog čega su odnosi između dvije države danas na najnižem mogućem nivou, reagovao je lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

„Prema Đukanovićevim riječima, ono što se iz zvaničnog Beograda radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu…, to se danas radi prema Crnoj Gori“, navodi u reagovanju lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović i dodaje:

„Da sam mlađi rekao bih da se radi o političkom mučeniku čiji demokratski pogled na svijet niko ne razumije. Nažalost, mladost mi je prošla pod Đukanovićevom čizmom.“

„Tako, prema mojim riječima; ono što se iz zvaničnog Beograda i zvanične Podgorice radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu…, to se do danas radilo i prema  Crnoj Gori, uz punu saglasnost Mila Đukanovića“,  poručio je lider UCG.

„A može i ovako; ono što se iz zvaničnog Beograda radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu…, to je Đukanović nastavio da radi vlastitom narodu“, kazao je Danilović i dodao:

„Ili ovako; ono što se iz zvaničnog Beograda radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu… to je Đukanović podržavao svim srcem i dopunjavao orginalnostima koje su ga držale na vlasti trideset godina…“

Na kraju,navodi, to što se radilo nekad iz „zajedničkog, zvaničnog Beograda“ danas se radi sa zvaničnog Cetinja od istog zvaničnika one i ove vlasti.

„Đukanović je zaboravio da se dobro poznajemo“, poručio je lider UCG i zaključio:

„Bio je i ostao najbolji đak najgorih devedesetih godina – bio i ostao.“

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja