Davidović: Idem na saslušanje zbog izjave o Vučiću, on je ludak koji ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori

 Davidović: Idem na saslušanje zbog izjave o Vučiću, on je ludak koji ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori

Foto: Narodni pokret

Predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović potvrdio je za Nova.rs da je pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata prije godinu i po stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović potvrdio je za Nova.rs da je pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata prije godinu i po dana stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

On dodaje da ništa posebno ne očekuje od predstojećeg saslušanja, te da je on samo rekao istinu.

“Vučićevi mediji su prenijeli da su to izvršili kriminalci koji su sad pohapšeni (klan Veljka Belivuka), a svi znaju da je njih stvorio Aleksandar Vučić. Ja nemam drugih izvora, on je sam sebe otkrio”, poručuje on.

Podsjetimo, Davidović je na konferenciji za medije, održanoj 10. marta, izjavio da iza pokušaja atentata na njega i vladiku Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine, stoji lično predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić je to kasnije demantovao, kao i sam Joanikije koji je kazao da iza atentata stoje čelni ljudi crnogorskog MUPa iz prethodnog saziva Vlade, dok je predsjednik skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije Igor Bečić kazao da iza atentata stoje iste one osobe koje su planirale atentat na Aleksu Bečića.

Ni jedna strana nije iznijela nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja