Davidović: Ni mrtav u koaliciju sa DPS-om

 Davidović: Ni mrtav u koaliciju sa DPS-om

Foto: Narodni pokret

Osnivač i lider Narodnog pokreta , Miodrag Daka Davidović, posjetio je porodicu Vučetić u Straševini. Među svim bitnim pitanjima koja su se otvorila tokom razgovora, jedno se posebno istaklo: DA LI ĆETE U KOALICIJU SA DPS-OM?

,,Vi odlično znate kolika je moja uloga u stvaranju svega ovoga, znatno veća nego brojnih koji se danas busaju u prsa i prisvajaju zasluge. No to je manje bitno. Nijesu pucali ni u Mila ni u Janka ni u Marka već u Joanikija i mene. Dovoljno!’’, kazao je Davidović.

,,Ja koji sam podigao 4 manastira sasvim sam i 300 crkava pomogao da se sagrade. Najveći sam ktitor Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici. I ja da izdam našu crkvu? Mi sa DPS-om sigurno nećemo, o tome nema riječi!’’, nastavio je. ,,Ja sam u ovu kampanju krenuo iz Ostroga. Da živim pet miliona godina ne mogu dobiti veću cast nego kada sam lično obnovio tu svetinju. Mnogi su dolazili kod mitropolita da preuzmu obnovu manastira, međutim on nikome nije dao blagoslov jer je znao da ih od nas neće boljeti glava i da ćemo sve završiti u roku. Tako je i bilo’’.

Foto: Narodni pokret

,,Zašto su udarili po nama prije nego što je i formiran Narodni pokret? Zato što znaju koliko sam istrajan u svojim planovima. Ako sam sa Crkvom, kako mogu biti sa DPS-om, oni prave svoju crkvu, ne mogu biti u dvije crkve! Jedini sam pod kapom nebeskom koji ima 3 najsjajnija ordena SPC: Orden Svetog Save prvog reda, Orden kralja Milutina i Orden Svetog Stefana Dečanskog. To niko na planeti nema! Sa DPS-om ni mrtav!’’, završio je izlaganje Davidović.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja