Direktor nikšićke bolnice: Trebješanin je primljen na odjeljenje hirurgije, DPS širi podvale

 Direktor nikšićke bolnice: Trebješanin je primljen na odjeljenje hirurgije, DPS širi podvale

Izvor: Demokrate

Pošto se DPS Nikšić oglasio povodom napada na aktivistu koalicije „Za budućnost Nikšića“ Luku Trebješanina, navodeći da su okolnost oko njegovog napada jako sumnjive, oglasio se i funkcioner Demokrata i v.d. direktora nikšićke bolnice Marko Mitrović ističući da odbacuju sve manipulacije i neistinite navode DPS-a.

Saopštenje Mitrovića prenosimo u cjelosti: 

Krajnje je licemjerno da podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je nečasno, i suprotno Hipokratovoj zakletvi, lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije.

Činjenicu da je lažirao stepen povreda tih lica nije utvrdila ova ili ona partija već je to utvrdila zvanična državna institucija  zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore.

S indignacijom odbacujemo sve manipulacije i neistinite navode DPS-a koji su sračunati radi urušavanja ugleda institucija koje se napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od njihove  trodecenijske devastacije o kojoj će vjerujemo i organi zauzeti zvanične sudove u budućnosti.

Gospodo iz DPS-a, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti? E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim.

Lice je primljeno na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja