,,Đukanović je prevaziđen političar, u njegovoj retorici je previše mržnje“

 ,,Đukanović je prevaziđen političar, u njegovoj retorici je previše mržnje“

Izvor: DF

Tokom jučerašnje posjete našem gradu, Milo Đukanović je potvrdio ono što svako u Crnoj Gori i Evropi zna: da je prevaziđen političar, navode iz Koalicije „Za budućnost Nikšića“.

Saopštenje koalicije prenosimo u cjelosti: 

Zbog toga očajnički pokušava preko svojih preostalih korumpiranih struktura da zloupotrijebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promjena, kako bi ga pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva. On je davno izdao Nikšić.

I ako misli da će svojim prevaziđenim floskulama izmanipulisati nekoga, Nikšićani i Nikšićanke će ga na izborima razočarati.

Nikšić je već jednom, prije pola godine, porazio Đukanovića i osujetio pokušaj DPS-a da ovaj grad okrene protiv sopstvene tradicije. Isto tako će proći i njegov pokušaj žrtvovanja budućnosti Nikšića.

Slobodarske i demokratske snage okupljene u koaliciji „Za budućnost Nikšića“, najvećoj u istoriji grada, snažno su riješene da Nikšić povedu putem privrednog preporoda i vrate Nikšiću lidersku ulogu. 

Neće Milo Đukanović odlučivati o našem gradu, niti njegovi poltroni koje želi da instalira da opet, kao u prethodnom sazivu, Nikšićem odlučuju iz drugih gradova.

Ovaj grad jeste kontinuirano zapostavljan i guran na marginu ali je zahvaljujući ljudima u njemu sačuvao ponos i samopouzdanje da odlučuje o sebi. I to će potvrditi 14. marta, ubjedljivom pobjedom za budućnost Nikšića.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja