DPS: Leposavić se zakleo da nikada ne bi glasao za ulazak u NATO

 DPS: Leposavić se zakleo da nikada ne bi glasao za ulazak u NATO

Foto: DPS

Zaklinjanje predsjednika i potpredsjednika Vlade u prozapadni put Crne Gore, obesmišljeno je biografijom i ideološkom orijentacijom članova kabineta Zdravka Krivokapića, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Riječ je, kako su naveli, o ljudima koji su eksperti uglavnom na polju širenja mržnje prema vrijednosnom sistemu koji zastupa zapadna civilizacija.

-Ministar pravde i pravni savjetnik MCP, nedavno u jednom intervjuu, ponosno kaže kako nikad ne bi glasao na referendumu da Crna Gora bude članica NATO saveza?!

Nakon što smo svjedočili kako su se najbliži saradnici premijera, ministar Bojanić i savjetnik Savović, vandalski i primitivno iživljavali nad zastavom NATO saveza, učestvujući u činu njenog spaljivanja, nakon što smo čuli kako se ministarka 4 najznačajnija resora, Vesna Bratić predstavlja kao “ženski četnik”, a ministar pravde Leposavić zaklinje pred javnošću da će biti protiv NATO, jasne su dimenzije obmane kojoj crnogorskoj javnosti i međunarodnim partnerima serviraju Krivokapić i njegov najbliži saradnik Abazović- naveli su iz DPS-a.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja