DPS: Na vrhuncu epidemije, Krivokapić i ministri u provodu u kafani

 DPS: Na vrhuncu epidemije, Krivokapić i ministri u provodu u kafani

Foto: DPS

Premijer i njegovi ministri, manje od 24 časa, od svog izbora narugali su se građanima Crne Gore i prekršili ono što su im obećali, saopšteno je i DPS-a.

,,U danima kada hara koronavirus po Crnoj Gori, i odnosi mnoge ljudske žrtve, apostolska družina, je imala potrebu da svoje ustoličenje proslavi u kafani, bez distance i uz kršenje svih zdravstvenih mjera?! Da apsurd bude još veći, upravo je ministarka zdravlja juče uputila apel da se građani pridržavaju mjera. Da li jedno pravilo važi za Krivokapića i njegove ministre a drugo za sve ostale ljude koji žive u Crnoj Gori?“,pitaju iz DPS-a.

Dodaju da je licemjerje i bahato ponašanje članova nove Vlade u suprotnosti sa svim što je premijer obećao u svom ekspozeu.

Zato je, smatra DPS, Zdravko Krivokapić dužan da objasni građanima: Zašto je pokazao nepoštovanje prema Crnoj Gori i njenim građanima? Zašto je prekršio zakon? I, na kraju, da li su cijenu ovog ministarskog provoda u kafani, platili građani Crne Gore?

,,Zaista je nećuveno da dan nakon izglasavanja, kabinet novog premijera kolektivno prekrši zakone svoje države, takvo licemjerje Crna Gora ne pamti“, zaključuju iz DPS-a.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja