DPS: Nema tog PR koji će sakriti jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi

 DPS: Nema tog PR koji će sakriti jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi

Ilustracija

Uzalud se URA danima trudi da nekim isforsiranim PR akcijama, koje im se uglavnom vraćaju kao bumerang, skrene pažnju sa svojih izdajničkih aktivnosti, poručili su iz DPS-a.

Ta parapolitička tvorevina vlasnika “Vijesti”, koja je u međuvremenu poletjela u naručje Srpske crkve, vrijedna je samo prezira i to će na prvom sljedećem ispitivanju izborne volje, već za dva mjeseca u Nikšiću, osjetiti“, ističu iz DPS-a.

Ne sumnjaju da će je surovo kazniti građani jer je, kako navode, prevarila svoje glasače i zarad finansijskih interesa tajkuna koji su je formirali, pristala da služi Andriji Mandiću i njegovim sljedbenicima.

,,Sada, kada funkcioneri URA obavljaju izdajom zavrijeđene funkcije, u poziciji su samo da izvršavaju naredbe onih koji su ih na ta mjesta postavili. Tako su oni danas primorani da se blamiraju, kao Abazović prije dva dana, i da relativizuju sramne poteze ove Vlade, da ćute na Carevićeve bahatosti, na kršenja zdravstvenih mjera, na paljenje crnogorske zastave i brojna druga nepočinstva ove vlasti“, stoji u saopštenju.

Mnogim članovima ove partije, dodaju iz DPS-a, poput onih koji je ovih dana napuštaju, jasno u šta se URA pretvorila.

,,Nema tih PR akcija, ni Abazovićevih izmišljenih 10 miliona duga na račun poreza, ni grandioznih hapšenja i još grandioznijih foto smjena državnih funkcionera, koji mogu da prikriju sav jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi“, zaključuje DPS.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja