DPS Nikšić poručio Bečanović: Ko nema krila i laktovima se služi da poleti

 DPS Nikšić poručio Bečanović: Ko nema krila i laktovima se služi da poleti

Foto: DPS Nikšić

Iz opštinskog odbora nikšićkog DPS-a   reagovali na navode izrečene od  strane  predstavnice URE Tanje Bečanović, povodom širenja neistina i kleveta  protiv onih čiji je član do skora bila.

Prethodno naše reagovanje na nepismenu i neartikulisanu političku kreaturu nečeg što se zove nikšićki odbor URE, mnogo je pogodilo svo četvoro pripadnika ove organizacije. Tim povodom oglasio se kompletan “intelektualni” potencijal ovog političkog ništa u liku Tatjane Bečanović, nekada istinskog podržavaoca naše politike”, saopšteno je iz lokalnog odbora DPS-a Nikšić

,,Međutim, kako to obično biva, kada su nečije ambicije velike, a kapaciteti skromni, ponašate se u skladu sa onom “ko nema krila i laktovima se služi da poleti”. A kad i to ne posluži onda se doživi razočarenje i počnete se služiti svim i svačim. Služite se neistinama i podmetanjima i to upravo onima, sa kojima ste dijelili političke stavove i ideje. Sada je g-đa Bečanović uperila oštricu otupjelog pera protiv onih čiji je dio bila, pokušavajući da vrijeđanjem nadomjesti nedostatak argumenata”, rečeno je u saopštenju

Koliko i šta je uradila nikšićka lokalna uprava u prethodnom periodu, ne vide samo, kako kažu iz nikšićkog dps-a, oni kojima lična pakost i nezadovoljstvo sobom ne dozvoljavaju. A kada Bečanović govori o punim džepovima, nelegalnim objektima, parkinzima , onda to zaista zasmijava, a ona dobro zna i zašto.

,,Pozive na TV duele prihvatamo samo od dostojnih protivnika, ne nikako od političkih diletanata kojima su jedini program i ideja, što više oklevetati DPS. Uostalom, svi oni su glavom bez obzira pobjegli sa svih, pa i sa izbornog duela u Nikšiću 2017. godine”, zaključili su iz DPS-a Nikšić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja