DPS Nikšić URI: Pravite cirkuzante od sebe, mi ćemo pružiti bar malo praznične radosti

 DPS Nikšić URI: Pravite cirkuzante od sebe, mi ćemo pružiti bar malo praznične radosti

Foto: DPS Nikšić

Današnji ,,performans” u organizaciji pokreta URA predstavlja ružnu, ali i tužnu sliku članova te partije, koji su pokazali kako izgleda kada odrasli ljudi, u želji da bar nekog građanina Nikšića privuku, prave od sebe cirkuzante, ocijenili su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista DPS Nikšić.

Predstavnici nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA danas su ispred zgrade Opštine Nikšić organizovali performans tokom kog su predsjedniku Opštine Milutinu Simoviću uručili novogodišnji poklon koji je sadržao različite društvene igre, koje su, kako su kazali, namijenili Simoviću za nezaslužene penzionerske dane.

,,Nedorasli i nezreli za ozbiljan politički angažman i rukovođenje Nikšićem, uz to neduhoviti i još manje kreativni, posegli su za oprobanim primitivnim animiranjem građana, što je već viđeno iz opusa njihovih koalicionih partnera iz DF-a. Tako su danas svojim kolegama iz Fronta pokazali da i oni znaju za mizerne i bestidne poteze kojima prikazuju svoj karakter i političku bezidejnost“, ocijenili su u DPS-u ovaj potez URE.

Poručuju da se neće na njihov „prizeman nivo“, već će, kako su istakli, istrajati u naumu da Nikšićanima obezbijede minimum radosti u teškim epidemiološkim uslovima.

,,Sigurni smo da građani prepoznaju naše iskrene namjere i da sa podsmijehom i prezirom gledaju na nakaradne performanse ove neozbiljne družine“, zaključeno je u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja