Forum slobodnih građana: Nije bilo verbalnog napada na Miloševića, građani su pristojno razgovarali

 Forum slobodnih građana: Nije bilo verbalnog napada na Miloševića, građani su pristojno razgovarali

Milošević (Foto: URA)

NVO Forum slobodnih građana Luča ragovala je na saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), iz kojeg su sinoć kazali da je koordinator Operativnog tima za kontrolu izbora u Nikšiću i državni sekretar MUP-a Rade Milošević verbalno napadnut u tom gradu.

„Ako je tačno da je Milošević poručio hranu postavlja se elementarno logično pitanje gdje mu je spakovana hrana. Ona je trebala biti kod njega ili kod nekog iz pratnje, u kesi ili spakovana na drugi odgovarajući način. Na snimku se jasno vidi da niko od njih ne nosi hranu već da je poručeni obrok pojeden unutra u ugostiteljskom objektu“, rekao je direktor ove NVO Nebojša Mrvaljević.

Više je svjedoka registrovalo Miloševića da je, kako navodi, ušao i izašao na stražnji ulaz, nakon dužeg boravka u istom.

„Snimak jasno pokazuje da nije bilo nikakvog verbalnog napada nego da su građani i Milošević pristojno razgovarali, pri čemu građani nijesu krili svoj identitet, koristili su osnovna prava i slobode polazeći od slobode izražavanja i činjenice da je Milošević javna politička ličnost i da je prirodno da očekuje veće interesovanje javnosti za njegov život i rad“, kazao je Mrvaljević.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja