Georgiev: Policajac koji mi je zabranio ulazak u CG se obrukao

 Georgiev: Policajac koji mi je zabranio ulazak u CG se obrukao

Foto: Sve o poznatima

Muzičar Vlado Georgiev, kom je zabranjen ulazak u Crnu Goru, kaže da su ga izjednačili sa teroristima i kriminalcima i to samo zbog njegovih prosrpskih stavova.

On je sinoć na svom Tviter nalogu objavio ime i prezime policijskog službenika koji mu je izdao nalog zabrane ulaska, navodeći da je on „bruka za Radoviće“. 

U razgovoru za Novu.rs Georgiev je istakao da je izjednačen sa teroristima i kriminalcima i jako opasnim ljudima.

,,A zašto? Zato što im smeta moj Tviter nalog na kome javno izražavam svoje pro srpske stavove, vrlo umjerene pritom, a ova oligarhijska odlazeća ekipa ne dozvoljava nikakvu slobodu mišljenja i govora“, dodao je on. 

Dodaje da je sve dio lakrdije i, kako navodi, predstave crnogorske vlasti koja je u odlasku.

,,Nešto između humora i demonstracije sile u pokušaju”, priča Georgiev, a na pitanje šta je njihovo obrazloženje zabrane ulaska u Crnu Goru, odgovara:

,, Jasnog obrazloženja nema. Iz nekog razloga sam bezbjednosno interesanstna ličnost. Dosadašnja vlast je gajila takozvane Montenegrine – novokomponovane ‘Crnogorce’, koji negiraju lik i djelo Njegoša i prekrajaju istoriju, propagiraju antisrpstvo i antipravoslavlje, dezavuišu svakog ko misli suprotno, a sve pod plaštom sekularizma. Poput fašista pristupaju idejama koje nisu njihove – montenegrinske.”

Georgiev je uložio novu žalbu, a na pitanje kakav ishod očekuje, odgovara:

,,Tvrd je orah voćka čudnovata. Ne slomi ga, al’ zube polomi. Želim puno posla crnogorskim stomatolozima“. 

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još