Građani da ne nasijedaju na jeftine provokacije DPS-a

 Građani da ne nasijedaju na jeftine provokacije DPS-a

Foto: URA

U obavezi smo da zamolimo javnost da ne nasijeda na jeftine trikove opozicionog DPS-a zajedno sa manjinskim partnerima. Sve što se prethodnih dana dešavalo u Nikšiću, dokaz je da iz DPS-a nisu spremni tako lako prepustiti vlast, pa samim tim izazivaju sugrađane slavljem na ulicama grada, kako bi na sliku smjene vlasti bacili sjenku, a nekim novim sukobima uznemirili javnost i zamaskirali zlodjela u Nikšiću, saopštili su iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali iz ove partije, jasno je da politika promjena ne može da se realizuje bez zlonamjernih i opasnih podjela.

,,Te podjele su u posljednje vrijeme učinile naše društvo bolesnim. Stoga sugrađane pozivamo na mir i toleranciju, na uzdržanost, kao i da u ovom istorijskom trenutku ostanu jaki i odole svim provokacijama parapolitičkih jedinica DPS-a po nalogu Mila Đukanovića, Milutina Simovića, Raja Đurića i mnogobrojnih nikšićkih tajkuna, kumova i prijatelja. Osim toga, pozivamo policiju i organe reda da zakonskim postupanjem i činjenjem obezbijede javni red i mir”, rekli su iz nikšićke URE.

Iz nikšićke URE još su pozvali Nikšićane i Nikšićanke da se uzdrže od okupljanja ili bilo koje aktivnosti koja može ugroziti bezbjednost i zdravlje drugih.

,,Jasno je da DPS mora predati vlast i da će nakon marta 2021. godine postati politička prošlost i u Nikšiću. Ovim putem ih opominjemo da nijedna parapolitička organizacija bliska DPS-u neće biti jača od države Crne Gore, njene nezavisnosti i suvereniteta”, zaključuju iz nikšićkog odbora URE. 

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja