Gradski park uskoro u novom ruhu: Novi mobilijar za djecu, sprave za vježbanje..

 Gradski park uskoro u novom ruhu: Novi mobilijar za djecu, sprave za vježbanje..

Foto: onogost.me

U Gradskom parku uskoro za najmlađe sugrađane stiže novi mobilijar, u planu je i postavljanje adekvatne podloge, dok je za rekreativce planirano postavljanje sprava za vježbu na otvorenom.

Svi ovo će, kako najavljuju iz Opštine, značajno poboljšati uslove boravka našim sugrađanima u okviru parka.

„U okviru aktivnosti uređivanja Gradskog parka riješeno je da se dječije igralište obnovi. Igralište je oduvijek privlačilo veliki broj djece i roditelja, pa smo uvidjeli potrebu da isto moramo osavremeniti. Saradnjom Opštine Nikšić i Turističke organizacije Nikšić biće obezbijeđen novi mobilijar na igralištu i postavljanje adekvatne podloge. Planirano je i postavljanje sprava za vježbu na otvorenom“, saopšteno je iz Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje.

Mobilijar za igralište i teretanu na otvorenom donacija je Turističke organizacije Nikšić, dok će radove na podlozi i nabavku tartan gume izvršiti Opština.

Gradski park je odnedavno i osvijetljen, što je još jedan pokazatelj, kako navode iz lokalne samouprave, da se prema Nikšiću odnose domaćinski i imaju sluha za sugestije koje dolaze od sugrađana.

„Realizacijom pomenutih aktivnosti značajno ćemo poboljšati uslove boravka, igre i vježbanja u našem Gradskom parku, za sve naše sugrađane i turiste koji nas posjećuju“, kažu oni.

Izvor: onogost.me

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja