Grbović podnio neopozivu ostavku na članstvo u UO CEDIS-a

 Grbović podnio neopozivu ostavku na članstvo u UO CEDIS-a

Foto: Mladi Nikšića

Bivši predsjednik Opštine Nikšić, Veselin Grbović, dobio je krajem oktobra mjesto u petočlanom Odboru direktora CEDIS -a, na toj funkciji zamijenio je Ivana Mitrovića, prenijeli su crnogorski mediji. Tim povodom gospodin Grbović se obratio saopštenjem crnogorskoj javnosti. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

,,Povodom netačnih i zlonamjernih pisanja pojedinih medija o mom angažmanu u Upravnom odboru CEDIS-a i zarade koju ostvarujem po tom osnovu, radi tačnog informisanja javnosti saopštavam da tim angažmanom nije predviđena bilo kakva novčana nadoknada.
Uz puno uvažavanje motiva Vlade koja me je predložila za članstvo u UO cijeneći višegodišnje iskustvo i rezultate u realizaciji brojnih važnih projekata, saopštavam da sam podnio neopozivu ostavku na članstvo u UO CEDIS-a.
Bez obzira na loše namjere koje dolaze sa pojedinih adresa, svoje iskustvo i svoju energiju usmjeriću na ono što je dobro za Nikšić i Crnu Goru, posvećeno i odgovorno, kao što sam to uvijek radio“, navodi se u saopštenju Grbovića.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još