Kabinet Bečića otvoren za građane, predsjednike političkih subjekata i parlamentarce, a zatvoren za sve kriminalce

 Kabinet Bečića otvoren za građane, predsjednike političkih subjekata i parlamentarce, a zatvoren za sve kriminalce

Foto: Skupština Crne Gore

Kabinet predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića je bio, jeste i biće otvoren za sve građane, pa tim prije i za sve njihove predstavnike u Parlamentu.

Vrata Kabineta otvorena su i za sve predsjednike parlamentarnih političkih subjekata, sa kojima se predsjednik Bečić već više puta sreo“, saopštio je Aleksandar Klarić, savjetnik predsjednika Skupštine Crne Gore.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić razgovarao je i sa premijerom Crne Gore, Zdravkom Krivokapićem, ali i sa predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem.Takođe, predsjednik Bečić samoinicijativno ili na zahtjev predsjednika klubova poslanika, sa njihovim predstavnicima u Skupštini Crne Gore održava i konsultativne sastanke u Kabinetu predsjednika.

,,Juče je predsjednik Skupštine Crne Gore razgovarao sa svim šefovima, odnosno predstavnicima klubova poslanika parlamentarne većine i parlamentarne opozicije, kao i sa predsjednicima i predstavnicima političkih subjekata parlamentarne većine.

Dakle, da svima bude jasno – vrata Kabineta predsjednika Bečića širom su otvorena za sve građane, predsjednike političkih subjekata i parlamentarce, a zatvorena za sve kriminalce. Vjerujemo da prethodno navedene činjenice nije potrebno obrazlagati, a akteri na koje se saopštenje odnosi će se sami prepoznati“, zaključuje Klarić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja