Knežević: Nadam se iskoraku ka boljim vremenima, standardu i mirnom suživotu

 Knežević: Nadam se iskoraku ka boljim vremenima, standardu i mirnom suživotu

Arhiva, foto: FOS Media

Predsjednik Demokratske narodne partije DNP Milan Knežević danas je poželio srećne novogodišnje praznike građanima Crne Gore, svih nacija i konfesija, u nadi da ćemo novu, 2021. godinu, združeni u napretku i očekivanjima boljeg života, dočekati u dobrom zdravlju, miru i raspoloženju, u finoj porodičnoj atmosferi, očekujući boljitak za sve građane i pored pandemije koja je zadesila svijet.

Kako je saopšteno iz DNP, Knežević je istakao da se nada da pred Crnom Gorom stoji mirna i perspektivna 2021. godina, period intenzivnog razvoja zemlje u njenom građanskom iskoraku ka boljim vremenima, standardu, mirnom suživotu i poštovanju svih naroda i vjera.

„Uz posebno poštovanje i pažnju, predsjednik DNP CG upućuje najljepše želje i čestitke svim majkama, sestrama i kćerkama Crne Gore, koje su u našoj zemlji oduvijek bile i ostale simboli porodične sigurnosti, okrilja rodnog doma za mlade naraštaje, ličnosti kojima smo se oduvijek divili i poštovali ih kroz našu viševjekovnu istoriju. Srećna Nova 2021. godina“, zaključuju u toj stranci.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja