Knežević Perišić: ,,Protest zbog privođenja naših članova“

 Knežević Perišić: ,,Protest zbog privođenja naših članova“

Foto: Radio CG

Sinoć se grupa građana okupila ispred CB Nikšić jer su obaviješteni da su tri sugrađanina, koja su predvodila kolonu na protestu u Podgorici, pozvana da daju izjavu.

Predsjednica Patriotsko komitskog saveza Crne Gore Tanja Knežević Perišić kazala je za Radio Crne Gore da su se okupili ispred CB Nikšić jer su obaviješteni da su tri sugrađanina, koja su predvodila kolonu na protestu u Podgorici, pozvana da daju izjavu.

,,Okupili smo se da izrazimo protest zbog privođenja naših članova, koji su išli da se pobune zbog ovog nakaradnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti“, rekla je Knežević Perišić.

Istakla je da nema organizatora.

,,Poziv je došao sa društvenih mreža. Uvijek ćemo doći na bilo koji procrnogoski skup“, dodala je Knežević Perišić.

LP: Nećemo dozvoliti da u svojoj državi budemo građani drugog reda

Na ovaj način građani izražavaju nezadovoljstvo torturom nad nedužnim pojedincima čiji je jedini grijeh što su iskazali javno svoj stav, saopšteno je ovim povodom iz Liberalne partije.

,,Okupljeni Nikšićani poručuju da se osjećaju kao da su im stavljene žute trake oko ruke i da neće dozvoliti da u svojoj državi budu građani drugog reda“, kazala je predsjednica nikšićkog odbora Liberalne parije Jelena Marković.

Ona je dodala da ne epostoji logičan i opravdan motiv za privođenje građana niti postoji ikakva krivica ovih ljudi osim političkog pritiska nove vlasti u Crnoj Gori.

,,Ovi građani iskazali su otvoreno i javno bunt protiv samovolje, bahatosti i bezakonja koje sprovodi većina u Skupštini Crne Gore. Oni su štitili Ustav i pravni poredak države a nijesu ga nikako kršili. Mi noćas iz Nikšića poručujemo da nećemo pristati da budemo građani drugog reda i da nam sudbine odlučuju oni koji mrze sopstvenu zemlju i vode je u sunovrat“, kazala je Marković.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja