Koalicija Za budućnost Nikšića u Grahovu: Svima pružiti bratsku ruku

 Koalicija Za budućnost Nikšića u Grahovu: Svima pružiti bratsku ruku

Izvor: Za budućnost Nikšića

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je svoju, kako su saopštili pobjedničku kampanju u Grahovu. Nosilac liste, Marko Kovačević, kazao je da mu je čast što je u mjestu odakle je porijeklom.

,,Mi smo ovaj vid kampanje, obilaske počeli baš odavde, iz Grahova. Ja sam tu da nešto uradim za ovaj kraj, da bude bolje nego što je bilo u proteklih 30 godina. Bilo je tu i zle krvi, mi nismo tu da na to podsjećamo a vi ste ljudi koji znaju da oproste. I za druge treba imati razumijevanja i pružiti im bratsku ruku jer na kraju ono što budemo ovdje radili radićemo i za vas i za sve ostale koji žive u ovom kraju – a uskoro će biti bolje svima. Mi ćemo da im pokažemo da smo im braća i prijatelji”, kazao je Kovačević.

On je dodao i da se nada da će kad Grahovo vaskrsne i oni drugi shvatiti da nas je neko sve vrijeme zavađao samo da bi njemu bilo bolje a ne da bi nama i Grahovu bilo bolje.

Poslanik Demokratskog fronta i Nove srpske demokratije, Jovan Vučurović, istakao je važnost pomirenja među građanima.

,,Zato i koalicija Za budućnost Nikšića, zato i Marko Kovačević, šalje poruke pomirenja i zato je važno da 14. marta svi budemo kao jedan. Da prepoznamo i program i rad i život i čast svih koji su na listama za lokalne izbore. Ja sam siguran da će Grahovljani prepoznati i podržati svoga i našega Marka Kovačevića i koaliciju Za budućnost Nikšića.”

Gradonačelnik Budve Marko Bato Carević govorio je o potencijalima Grahova.

,,Ova visoravan ovdje, ovo Grahovo – ovo je dragulj. Da je negdje u Evropi, bilo bi toliko razvijeno, i ima toliko potencijala da predstavlja priliku za valorizaciju turizma. Turističke destinacije kao što su ovakve varoši, visoravni i seoska područja – to je budućnost Crne Gore. Nema više turizma koji se bazira na hotelima i plažama. Savremeni evropski gost hoće da dođe na Grahovo, hoće da ode na ono sjajno jezero gore, da ima gdje da kampuje, da koristi zdravu hranu koja je ovdje proizvedena, da sve viškove koje vi proizvedete otkupe po realnim i poštenim cijenama. Da radite, da zaradite i da možete da živite od svog rada’’, kazao je Carević.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja