Koprivica: Brano Mićunović zna gdje sam, neka dođe na sučeljavanje

 Koprivica: Brano Mićunović zna gdje sam, neka dođe na sučeljavanje

Izvor: Demokrate

Nosilac liste „Mir je naša nacija-Ne damo Nikšić“ Momo Koprivica pozvao je biznismena Branislava Brana Mićunovića da dođe na sučeljavanje umjesto što se krije iza nositeljke Evropskog tima za Nikšić Sanje Damjanović.

„To bi bilo pošteno“, poručio je Koprivica, označivši Mićunovića kao stvarnog nosioca izborne liste DPS-a na nikšićkim izborima.

„Postavlja se pitanje zašto se dešava takva koncentracija napada kriminalnih hordi i hunti na slobodne građane i neistomišljenike odlazeće vlasti. Ne samo zato što žele da se povrate i održe na sceni nego i što žele da sačuvaju oazu za sebe, svoj kriminal, nezakonite poslove, za dobijanje nezakonitih dozvole. To im neće proći. Ovo će biti oaza slobode i vladavine prava. Sve zloupotrebe iz prethodnog perioda će biti izvedene na čistac“, kazao je Koprivica.

Dodao je da se sada vidi na šta je spao nekad „veliki mafijaš“.

„Od šefa OKG-a do došao do šefa organizacionih grupa mjesnih piromana. I to je činjenica. I na to smo ga mi sveli. Njegovo djelovanje je razotkriveno. Zamislite tu hrabrost da ne smije na mene, nego na sirotinju koja je samo kriva što ne misli kao odlazeća vlast i koja na svom privatnom posjedu stavlja bilbord jedne lokalne liste. Pozivam ga da izađe na crtu, zna đe sam, umjesto što šalje piromane na kuće nikšićke sirotinje, i umjesto što njegovi aktivisti skaču po bilbordima, neka se mane toga, neka izađe na crtu, zna gde sam“, pozvao je Koprivica.

Ističe da se u Nikšiću dešavaju scene kakve taj grad ne pamti.

„Da se u jednoj političkoj kampanji napada starina od 82 godine, a zatim da se pale automobili savjesnih ljudi, koji nikom nisu dužni.Očigledno je se DPS toliko uplašio poraza na izborima, toliko smo ih dotukli, toliko im je jasan naš rast podrške toliko im je jasna ekspanzija u građansko biračko tijelo koje će biti presudno“, zaključio je Koprivica. 

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja