Kovačević: Nikšićani biraju između prošlosti i budućnost

 Kovačević: Nikšićani biraju između prošlosti i budućnost

Izvor: RTCG

Nikšić 14. marta odlučuje o svojoj budućnosti, građani Nikšića biraju između budućnosti prošlosti u kojoj Demokratska partija socijalista neprestano želi da nas ukopava, poručio je danas Marko Kovačević, nosilac liste „Za budućnost Nikšića“, koju čine Demokratski front, SNP, Pokret za život Nikšića, Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija, Socijalisti Crne Gore, Srpska radikalna stranka i Pokret penzionera i invalida rada Crne Gore.

„Želimo da govorimo o budućnosti, novim radnim mjestima za Nikšićane i ranije obećali smo da ćemo u našem mandatu otvoriti jednu fabriku u Nikšiću“, kazao je Marko Kovačević, prenosi RTCG.

Istakao je da imaju najbolji i najdetaljiniji plan za zeleni grad.

„Pokazaćemo nakon 14. marta kako se jedan planski urušavan i unižava grad diže na noge“, istakao je Kovačević.

Dodao je da je atmosfera u gradu mnogo bolja „nego što bi je neki drugi htjeli prikazati“.

„Nećemo odgovarati na bilo kakve provokacije, niti ćemo mi proizvoditi bilo kakve vrste nemira. To je ono što odgovara odlazećoj strukturi, koja želi da se prikaže u poziciji žrtve. Na nama nje da ostanemo smireni kao i do sada i da ničim ne doprinesemo da se tenzije u gradu ne povećavaju“, rekao je Kovačević. 

Jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić, kazao je danas u Nikšiću da je ponosan i počastvovan da na ovim izborima ispune narodno očekivanje.

„Na listi su svi oni koji nikada nijesu izdali Nikšić, koji su bili u ovom gradu i sa građanima Nikšića dijelili i dobro i zlo. I danas, sa novim idejama i novom snagom, a posebno kao predstavnici mlade generacije, spremni su da preuzmu odgovornost za ovaj grad i narod u ovom gradu“, rekao je Mandić.

Istakao je da se nada ubjedljivijoj pobjedi nego 30. avgusta.

Milan Knežević je istakao da je uvjeren da je lista „Za budućnost Nikšića“ najbolji izbor za građane Nikšića.

„Uvjeren sam da ćemo 14. marta nastaviti pobjedničkom trasom, ali na onim izbornim postulatim ai principima kojih se mi nijesmo odrekli, i to će nam građani Nikšića svakako cijeniti“, rekao je Knežević.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja