Krivična prijava protiv Nikšićanina osumnjičenog za napad na novinarku i policajca

 Krivična prijava protiv Nikšićanina osumnjičenog za napad na novinarku i policajca

Izvor: FOS Media

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su danas podnijeli krivičnu prijavu protiv jedne osobe zbog sumnje da je izvršila krivčno djelo nasilničko ponašanje na štetu novinarke Nezavisnog dnevnika Vijesti J.J. i policijskog službenika Stanice policije Šavnik M.D, saopšteno je iz Uprave policije.

„J.J. je 14. marta 2021. godine oko 21.30 časova dok je bila na radnom zadatku i pratila i blagovremeno izvještavala o lokalnim izborima i dešavanjima nakon zatvaranja biračkih mjesta, jedno lice nanijelo povredu u predjelu glave. Događaj se desio na kružnom toku gdje se nalazio izborni štab koalicije “Za budućnost Nikšića”, gdje je bio okupljen veći broj građana. U jednom trenutku osumnjičeni je počeo verbalni sukob sa policijskim službenikom M.D. koji se nalazio na radnom zadatku, a zatim mu je prišao i skinuo sa lica zaštitnu masku. U jednom trenutku ovo lice je tvrdim predmetom gađalo u pravcu policijskog službenika i pogodilo novinarku J.J.“, saopšteno je iz Uprave policije.

Prethodno je osumnjičeni nepoznatim predmetom nanio povrede policijskom službeniku M.D. u predjelu glave, tačnije uha.

Od M.J. (39) koji se tereti za navedeno djelo, policija je prikupila obavještenja na okolnosti navedenih događaja.

Formirani su spisi predmeta koji su dostavljeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću a koji je nakon sagledavanja spisa naložio da se protiv M.J. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja