Lidija Đukanović donacijom podržala diplomatski Božićni bazar

 Lidija Đukanović donacijom podržala diplomatski Božićni bazar

Foto: predsjednik.me

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović uputila pismo predsjednici Međunarodnog kluba žena u Crnoj Gori Moniki Dmohovskoj povodom ovogodišnjeg Diplomatskog bazara

,,Posebno raduje da ste, iako u prilagođenoj formi, omogućili da lijepa tradicija novogodišnjeg bazara u Crnoj Gori nastavi svoj život i ove godine. Želim da još jednom pozdravim aktivnosti Međunarodnog kluba žena, i Vama i svim ambasadama u Crnoj Gori toplo zahvalim na iskazanoj solidarnosti i pomoći koja će biti upućena najugroženijim porodicama širom zemlje.

Pandemija je podsjetila na važnost saradnje, razumijevanja i zajedništva u savladavanju zajedničkih izazova današnjice. Njene posljedice nastavljaju da utiču na naš svakodnevni život, čineći postojeće socijalne i ekonomske probleme kompleksnijim, a one najranjivije u društvu dodatno ugroženim.

U uvjerenju da ćemo sljedeći Božićni bazar dočekati u ljepšim okolnostima i nastaviti saradnju, Vama lično, svim članicama Međunarodnog kluba žena, ambasadorima i predstavnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava u Crnoj Gori, Vašim mnogobrojnim partnerima, kao i svim građanima Crne Gore, želim srećne i radosne božićne i novogodišnje praznike.

Neka toplina našeg doma bude mjesto u kojem ćemo dočekati Novu 2021, u nadi da će nam svima donijeti mir, zajedništvo i prijeko potrebnu zdravstvenu sigurnost. Naše misli su posebno uz one koji su u borbi protiv koronavirusa izgubili svoje najbliže.“

Ovogodišnji, 12. diplomatski Božićni bazar usljed epidemioloških uslova nije mogao biti održan u uobičajenom formatu. Na njemu su i ove godine prikupljena određena sredstva, što je donacijom podržala i prva dama Crne Gore, a koja će Međunarodni klub žena uputiti u humanitarne svrhe.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja