Mandić, Medojević i Knežević: U istoj vlasti ne mogu biti DF i Katnić i Lazović

 Mandić, Medojević i Knežević: U istoj vlasti ne mogu biti DF i Katnić i Lazović

Foto: Demokratski front

Obavještavamo javnost da ćemo nakon današnje skandalozne press konferencije GST-a Milivoja Katnića i zamjenika direktora policije Zorana Lazovića na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija, inicirati održavanje sastanka predsjednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma Za budućnost Crne Gore kako bi se odredili prema ovom pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji, naveli su Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević u zajedničkom saopštenju.

DF kao stožer koalicije Za budućnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpjeti nikakve ucjene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbjednosnom sektoru.

,,Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku“, piše u saopštenju.

,,Ovo će biti naša platforma na sastanku koji ćemo održati i nemamo sumnju da ćemo dobiti većinsku podršku za odbranu naših programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za budućnost Crne Gore. U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija?!“, ističu Mandić, Medojević i Knežević.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja