Mandić o hapšenju Mićunovića: Medojević je bio u pravu, poljubili su ribu i pustili je

 Mandić o hapšenju Mićunovića: Medojević je bio u pravu, poljubili su ribu i pustili je

FOTO: FOS Media

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić prokomentarisao je hapšenje budvanskog biznismena Branislava Mićunovića, navodeći da se obistinila izjava lidera PzP-a Nebojše Medojevića koji je hapšenje uporedio sa sportskim ribolovom.

„Razne su spekulacije bile u pitanju: od toga da je u pitanju samohapšenje kako Mićunović ne bi prisustvovao skupu na Cetinju jer su komite planirale upad u Cetinjski manastir do toga da se zamjerio ljudima iz bezbjednosnog sektora, pa je hapšenje bilo kao neka vrsta poniženja. U svakom slučaju, Medojević je bio u pravu kad je rekao da se sve svodi na „Upecaj ribu, poljubi je i pusti“, kazao je Mandić jutros u emisiji Novo jutro na TV Pink. 

Mandić je kazao da su iz DF-a snažno podržali akciju borbe protiv kriminala.

„Treba podsjetiti da je Crna Gora leglo organizovanog kriminala. Zbog toga smo čak i najveći problem u regionu“, naveo je on. 

Mandić je u emisiji govorio i o odnosima Crne Gore sa Srbijom, ističući da je potencijal za bolje odnose i više nego dobar, a to su građani dokazali 30. avgusta. 

„Odnosi u vrijeme Mila Đukanovića bili su najgori mogući. Podrivanje odnosa još više se moglo vidjeti nakon glasanja za nezavisno Kosovo i glasanja Kosova u UNESCO“, zaključio je Mandić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja