Medojević: Kruže priče da Peđa Bošković i gospodin JIM iz DFC stoje iza portala Udar

 Medojević: Kruže priče da Peđa Bošković i gospodin JIM iz DFC stoje iza portala Udar

Izvor: YouTube/printscreen

Agencijom za nacionalnu bezbjednost kruže poprilično tačne priče da iza portala UDAR stoji Peđa Bošković i da mu je logistički podršku pružio izvjesni „JIM“ – prepoznaće se gospodin iz Digitalnog forenzičkog centra kao i inžinjer Simonović iz MO, saopštio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“DPS je uz pomoć ANB neposredno pred izbore osnovao antiopozicioni portal “UDAR”. Po stilu, metama, vokabularu, strukturi odmah sam prepoznao da se radi o rukopisu službe. Bilo je sasvim jasno da neko iz ANB ko protivustavno i nezakonito tajno prati i prikuplja informacije o opozicionim liderima, i ko ima pristup dokumentaristici dostavlja informacije i materijale ovom portalu“, kazao je Medojević.

Navodi da je sam jednom bio “obrađen jer su neki špijuni ANB zaduženi za moje praćenje, uspjeli da me uhvate kako pijem kafu, sa svojom suprugom u jednom plažnom baru u Petrovcu“.

Imajući u vidu, dodaje on, da je novi direktor ANB i predstavnik druge familije gdin Vukšić krenuo da istražuje ko je prisluškivao i tajno pratio lidere opozicije, nadamo se da će efikasnom istragom brzo doći do imena agenata ANB koji su sarađivali sa portalom DPS – UDAR, rekao je Medojević.

“Evo neka odmah krene od svog najbližeg saradnika Mihaila Martinovića i neka ga ispita da li je možda upravo on bio taj agent ANB koji je dostavljao informacije iz tajnih dosijea portalu UDAR. Martinović bi sigurno mogao dosta toga da kaže o tome da li iza UDAR-a stoji visoki funkcioner DPS Predrag Bošković i kakva je uloga braće Ivanović i Predraga Boskovića u njegovom zaposlenju u ANB“, kazao je Medojević i navodi “zašto je ovo sve interesantno“:

“Agencijom kruže poprilično tačne priče da iza portala UDAR stoji Peđa Bošković i da mu je logistički podršku pružio izvjesni „JIM“ – prepoznaće se gospodin iz DFC-a (Digitalni Forenzički Centar) kao i inžinjer Simonović iz MO. I gle čuda, pojedine fotografije koje su osvanule na „Udaru“ bile su u rukama Mićka Martinovića. Pitanje je šta je uradio sa njima? Da li ih je dostavio portalu „UDAR“? Da li on zna ko je iza portala „UDAR“?“, upitao je lider PZP.

“Portal UDAR je objavljivao najmonstruoznije laži i konstrukcije protiv lidera opozicije u toku kampanje pred parlamentarne izbore 2020. godine“, podsjetio je Medojević.

“Evo gdine Vukšiću, imajući u vidu da je Martinović pokazao spremnost da razotkriva nezakonita i protivustavna postupanja ANB-a protiv tadašnje opozicije, sjajna prilika da ispriča sve što zna o akciji “UDAR”, zaključio je predsjednik PZP.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja