Ministarstvo zdravlja: U Nikšiću DPS svjesno krši epidemiloške mjere

 Ministarstvo zdravlja: U Nikšiću DPS svjesno krši epidemiloške mjere

Izvor: Ministarstvo zdravlja

Nedopustivo je da u ovako složenoj epidemiološkoj situaciji, uprkos stalnim upozorenjima zdravstvenih stručnjaka, danas u Nikšiću imamo slike na kojima se vidi očigledno, nerazumno i nesavjesno kršenje mjera, čime se svjesno ugrožavaju zdravlje i životi stanovnika ovog grada, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Saopštenje prenosimo integralno.

„Danas, najprije Gradskim trgom, a nakon toga i ispred opštinskih kancelarija, članovi i simpatizeri Demokratske partije socijalista, očigledno vođeni jedino uskopartijskim interesima, beskupulozno su pozvali i okupili grupu građana i time stvorili veliko žarište i rizik za buktanje epidemije u Nikšiću.

Ovo je dokaz koliko jedan od nosilaca liste Demokratske partije socijalista dr Jevto Eraković, koji se mjesecima poziva na etičnost i stručnost i oštro kritikuje sve napore države da se izbori sa epidemijom, ustvari misli na zdravlje građana. Današnje okupljanje dokaz je da dr Eraković sve svoje poteze povlači isključivo kao političar, a ni najmanje kao ljekar.

Pozivamo građane Nikšića, kao i svih crnogorskih gradova, da ne dozvole da neko, zarad prikupljanja jedftinih politčkih poena, manipuliše njima, već da svojim odgovornim ponašanjem i izbjegavanjem bilo kakvih javnih okupljanja, sačuvaju svoje i zdravlje svojih najbližih i tako nam pomognu da se zajedno izborimo sa epidemijom izazavnom virusom Covid 19.“

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja