,,Momo Koprivica je trenutno ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori, danas ga tražio rođeni brat Brana Mićunovića“

 ,,Momo Koprivica je trenutno ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori, danas ga tražio rođeni brat Brana Mićunovića“

Izvor: Mir je naša nacija

Danas je u prostorije Demokratske Crne Gore Nikšić došao rođeni brat Brana Mićunovića, očito – po njegovom direktnom nalogu i tražio Moma Koprivicu, nosioca liste „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“, koji je tog momenta bio odsutan zbog intenzivnih terenskih aktivnosti, saopšteno je iz ove koalicije.

„Šta je povod posjete Mićunovića, koji su njegovi motivi i šta su njegovi ciljevi, ostaje nepoznato, ali je svakom građaninu Nikšića i Crne Gore jasna poruka jednog od najvećih mafijaških vođa na Balkanu. Bez obzira na takvu reputaciju, Mićunović nije smogao hrabrosti da izađe na crtu Koprivici, već je poslao brata.

Foto: DemokrateOpet pozivamo Brana Mićunovića, stvarnog nosioca liste DPSa u Nikšiću i vođu uličnih bandita i grupa piromana, da izađe na TV duel i da ne šalje brata, niti ljude sa fantomka“, navode u saopštenju.

Kako ističu, Brano zna odlično gdje je Momo Koprivica i zna da ga se ne plaši.

„Zato neka lično dođe da pred licem javnosti raspravimo i ukrstimo argumente. Izvolite, čekamo vas.

Inače, brat Brana Mićunovića je nakon kraće rasprave sa poslanikom Demokrata Danilom Šaranovićem napustio prostojire partije. Poslanik Šaranović nije dobio odgovor šta je bila svrha posjete Boža Mićunovića.

Imajući u vidu ukupnu atmosferu u Nikšiću, nasilje, paljenje automobila, udare na domaćine, na starce, a sve u režiji mafije, uvjereni smo da je danas Momo Koprivica ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori i neskriveno centralna meta kriminalne hobotnice“, zaključili su iz koalicije „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja