Janković:,,Našu listu ne sastavlja niko do nas samih“

 Janković:,,Našu listu ne sastavlja niko do nas samih“

Foto: RTCG

Član Asocijacije mladih SNP-a Luka Janković saopštio je da nijesu tačni navodi poslanika DPS-a Miloša Nikolića da vladika Joanikije dogovora izborne liste za Nikšić.

,,Za razliku od vas, našu listu ne sastavlja niko do nas samih, dok DPS-u liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona“, poručio je Janković.

,,Najnovijom izjavom kolega Nikolić je uzeo sebi za pravo da nam drži lekcije o tome kako nam vladika Joanikije sastavlja liste. Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava“, poručuje Janković.

Pita i da li je Nikolića, posljednja dva mjeseca uopšte proveo u Crnoj Gori.

,,Da je kolega Nikolić bio u Crnoj Gori, čuo bi, vjerujem, poražavajuće podatke o poslovanju kompanije AD “Montenegro Airlines”, čuo bi da je njegov DPS zajedno sa privjescima do prosjačkog štapa doveo nacionalnog avio prevoznika. Aber bi mu stigao i iz Kotora i o tome kako su “upravni odbor patriote” rukovodile kompanijom “Crnogorska plovidba”, onako kako oni patriotizam upražnjavaju godinama, odnosno uzimali su od Crne Gore novac, a njoj poklanjali lažnu priču o ljubavi“, navodi Janković u saopštenju.

Kaže i da će nova vlast pokazati DPS-u kako se voli Crna Gora.

,,I dok DPS bude pronalazio mirnu luku na smetlištu političke istorije, osvrnite se za sobom i pogledajte kako se voli Crna Gora. Radom i poštenjem, a ne lopovlukom i prevarama“, zaključio je Janković.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja