,,Nećemo dozvoliti da se Nikšićem da se upravlja na daljinski sa bilo koje strane adrese“

 ,,Nećemo dozvoliti da se Nikšićem da se upravlja na daljinski sa bilo koje strane adrese“

Izvor: SDP

Nakon jučerašnje pres konferencije funkcionera URE u svojstvu državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića neupućeni bi stekli utisak da nema nikakvog miješanja vlasti Srbije u izborni proces u Nikšiću, saopštio je Marko Kastratović, kandidata za odbornika liste „SDP – Srcem za Nikšić“.

„Ono o čemu bruji regionalna i evropska javnost, a radno se zove „Vučićeva borba za Nikšić“, izgleda nije poznato samo URI i njenim operativcima na terenu koji su zaduženi da prate regularnost izbornog procesa“, saopštio je Kastratović. 

Milošević, po uzoru na svog šefa prvog bezbjednjaka Crne Gore, Dritana Abazovića ne vidi ništa i ne čuje ništa kada je u pitanju politički interes srpskog sveta čija je URA samo puka logistika, svakim danom sve više nakon 30. avgusta.

„Milošević i Abazović, što bi narod rekao „nijesu odavde“, mnogo su osjetljivi na neke teme i neke pojedince koje ni za živu glavu pomenuti ne smiju. Razumijemo da im je DF strateški partner u „demokratizaciji“ Crne Gore, ali baš toliki stepen sljepila i straha da se pomene Vučićeva izborna vojska u Nikšiću, to čak ni od URE nijesmo očekivali“, rekao je Kastratović. 

Kako on dodaje, nema veće optužbe i kompromitacije izbornog procesa od miješanja strane države, što se u Nikšiću mjesecima unazad dešava, ali još jednom saznasmo da URA pojma nema o tome. I eto, Abazović, koliko god se trudio da kao potpredsjednik Vlade liči na Vučića, na kraju ispade da najviše podsjeća na neobaviještenog Koštunicu. Neobaviješten o tome sto se dešava u Nikšiću, neobaviješten o Simijanoviću, o tome ko je nudio 21 milion i o mnogo čemu drugom.

Sigurni smo da će građani Nikšića 14. marta kazniti neobaviještene iz URA, kao i da neće dozvoliti da se crnogorskim Nikšićem upravlja na daljinski upravljač sa bilo koje strane adrese, zaključuje Kastratović. 

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja