Nikola Rovčanin izvršni direktor EPCG

 Nikola Rovčanin izvršni direktor EPCG

Foto: Demokrate

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore je na 52. vanrednoj sjednici imenovao Nikolu Rovčanina za izvršnog direktora EPCG.

Kako navode, Odbor je razriješio dosadašnjeg izvršnog direktora Igora Noveljića.

„Novoizabrani izvršni direktor stupiće na dužnost 25. marta tekuće godine shodno Kolektivnom ugovoru Kompanije“, navode u saopštenju.

Rovčanin je imenovan u skladu sa Zakonom o privrednim društvima i Statutom EPCG.

„Odbor direktora očekuje da će novoizabrani izvršni direktor, zajedno sa svojim timom, mnogo uspješnije upravljati kompanijom u cilju ostvarivanja pozitivnih rezultata nacionalne elektroenergetske Kompanije“, dodali su u saopštenju.

Rovčanin je rođen 13. jula 1984. u Pljevljima. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Obavljao je niz odgovornih funkcija. Od 2014. odbornik je u Skupštini opštine Pljevlja. Od 2009. zaposlen je u d.o.o. „Vodovod“ Pljevlja, gdje je obavljao poslove pravnog referenta, sekretara Upravnog odbora, rukovodioca Sektora za opšte, pravne i kadrovske poslove i savjetnika za pravne poslove. Više od deceniju zastupa preduzeće pred sudovima i državnim organima. Bio je aktivan u sindikalnim organizacijama na državnom i lokalnom nivou.

Sjednici Odbora prisustvovao je državni sekretar u Ministarstvu za kapitalne investicije Marko Perunović.

Izvor: onogost.me

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja