Nikolić:,,Trovanje“ naše omladine zarad jedne izborne kampanje nedopustivo je i sramno

 Nikolić:,,Trovanje“ naše omladine zarad jedne izborne kampanje nedopustivo je i sramno

Izvor: SDP

Socijaldemokratska partija poziva nosioce svih izbornih lista u Nikšiću da zajedno doprinesu smirivanju tenzija i pomognu da ovi izbori bar proteknu na miran i dostojanstven način.

,,Danima svjedočimo ekscesima, čiji su vinovnici nažalost najčešće mladi ljudi. “Trovanje” naše omladine zarad jedne izborne kampanje nedopustivo je i sramno. Umjesto da mediji izvještavaju o različitim viđenjima rješavanja komunalnih ili ekonomskih problema, odnosno kredibilitetu onih koji nude rješenja, glavni sadržaji iz kampanje su naši međusobni sukobi. Namjerno kažem naši, jer Nikšić, koliko god se ne slagali – jesmo svi mi“, kazao je Željko Nikolić, nosilac liste „SDP – SRCEM ZA NIKŠIĆ“.

Kako je istakao, bolji život u Nikšiću bi svima morao biti smisao bavljenja politikom i tako se moramo ponašati.

,,Nemojmo da u kampanji uradimo nešto što će nas onemogućiti da u Nikšiću živimo kao do sada. To ne samo da nije interes bilo kog Nikšićanina, već najiskrenije vjerujem nije ni interes bilo koje partije u Nikšiću. To može biti interes samo nekog ko Nikšić vidi kao plijen, i protiv toga se moramo boriti, odakle god takvi dolazili. I zato pozivam sve nosioce izbornih lista da zajedno pošaljemo istovjetnu poruku građanima da uprkos najkrupnijim neslaganjima, svi želimo smirivanje tenzija i osuđujemo svaki oblik nasilja navodno upotrijebljen u cilju onih vrijednosti za koje se mi politički borimo. Pozivamo nadležne organe da pod hitno otkriju sve vinovnike jučerašnjih incidenata i napada na naše građane i time doprinesu stabilizaciji situacije u Nikšiću“, zaključio je Nikolić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja