Nikšić dobija sportsko- rekreativnu oazu kraj Krupačkog jezera

 Nikšić dobija sportsko- rekreativnu oazu kraj Krupačkog jezera

Foto: Opština Nikšić

Danas su predsjednik Opštine Nikšić mr Milutin Simović i izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore Igor Noveljić, potpisali Sporazum o zajedničkoj realizaciji projekta Izgradnje park šume Krupac – rekonstrukcija zelenih površina sa izgradnjom rekreativnih sadržaja.

Zahvaljujući na opredijeljenoj donaciji i društveno odgovornom odnosu prema gradu u kome se nalazi sjedište Elektroprivrede Crne Gore, predsjednik je istakao da će sredstva u iznosu od 190.000,00 eura biti iskorišćena za kreiranje nove sportsko-rekreativne oaze uz branu krupačku, na prostoru koji je 2014. godine usljed nevremena devastiran.

Zajednička ideja počinje danas da se realizuje konkretnim aktivnostima, tj. raspisivanjem tendera i nakon izbora izvođača radovi na terenu će vrlo brzo otpočeti.

Foto: Opština Nikšić


Takođe, Simović je zahvalio i na donaciji opredijeljenoj povodom obilježavanja jubileja 110
godina postojanja Elektroprivrede Crne Gore, koja se odnosi na rekonstrukciju javne rasvjete na potezu od Dukla, duž Podgoričkog puta i Bulevara Vuka Mićunovića do Trga Save Kovačevića, kao i ulicama Ivana Milutinovića i Vuka Karadžića.


Izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore gospodin Igor Noveljić istakao je da su ove donacije rezultat dobre saradnje Elektroprivrede Crne Gore i lokalne uprave Nikšića i da će biti realizovane kao izraz odgovornosti i uvažavanja potreba svih građana Nikšića.


Predsjednik Odbora direktora gospodin Đoko Krivokapić iskazao je očekivanja da će
Elektroprivreda Crne Gore i ubuduće imati razumijevanja za potrebe lokalne zajednice.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja