Nikšićani uhvaćeni sa 160 kilograma marihuane

 Nikšićani uhvaćeni sa 160 kilograma marihuane

Izvor: Uprava policije

Pripadnici Centra bezbjednosti Bar su u zajedničkoj aktivnosti sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije uhapsili dvije osobe kod kojih je pronađeno oko 161 kilogram marihuane.

,,Barska policija je, postupajući na osnovu operativnih informacija, na regionalnom putu Virpazar – Ostros u selu Godinje izvela operativno taktičku radnju zasjeda i zaustavila vozilo nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao A.D. iz Nikšića a za kojeg su postoji sumnja da je prehodnica drugom vozilu u kojem se prevoze narkotici“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kontrolom vozila podgoričkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.Z. (21) iz Nikšića, a koji se kretao iza prethodno zaustavljenog vozila, policija je pronašla opojnu drogu marihuanu ukupne težine oko 161,3 kilograma.

,,O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se A.D. i M.Z. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, dodali su iz policije.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja