Nikšićki lokali ne poštuju mjere: Gosti u kafićima i nakon 18 sati

 Nikšićki lokali ne poštuju mjere: Gosti u kafićima i nakon 18 sati

Foto: TripAdvisor

Policija u Nikšiću je kontrolisala više lokala u tom poslije dozvoljenog radnog vremena i utvrdila du su se u njima krišle epidemiološke mjere.

,,Nikšićka policija je 13. decembra oko 18:50 časova kontrolisala ugostiteljski objekat „Balkan“. Tada se u objektu nalazilo više osoba, pa je time prekršena mjera zabrane rada ugostiteljskih objekata nakon 18 časova. Po nalogu nadležnog državnog tužioca u Nikšiću, koji je obaviješten o događaju, protiv vlasnika ovog ugostiteljskog objekta S.T. (33) iz Nikšića, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, saopšteno je iz Upragve policije.

Takođe, 15. decembra oko 20:25 časova policija je kontrolisala ugostiteljski objekat „Bingo“ kada je utvrđeno da se u objektu nalazilo više lica, koja su dovedena u službene prostorije i od njih su prikupljena obavještenja. Izjava je uzeta i od vlasnika objekta.

,,Tokom proteklog vikenda, 19. i 20. decembra, policija je kontrolisala ugostiteljske objekte „Forest“ i „MG“ u kojima je zatečeno više osoba nakon 18 časova. Povodom nepoštovanja mjera Ministarstva zdravlja formirani su spisi predmeta, koji su po nalogu nadležnog državnog tužioca u Nikšiću, koji je obaviješten o događajima, dostavljeni na ocjenu i mišljenje”, zaključili su u Upravi policije.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja