Nikšiću i CG potrebni predstavici građanske CG

 Nikšiću i CG potrebni predstavici građanske CG

Izvor: SDP

SDP kao izvorna državotvorna građanska partija će se zalagati za neophodne promjene u upravljanju gradom, za čisti građanski Nikšić, antifašistički i slobodarski grad Ljuba Čupića, za Nikšič kojim će se upravljati iz Nikšića i Crne Gore, kazao je nosilac liste „SDP – srcem za Nikšić“ Željko Nikolić.

On ističe da su Nikšiću potrebne promjene i alternativa ali, kako je kazao, nikako alternativa ne smije biti ona koju čine eksponenti centara moći iz druge države.

Dodaje da su i Nikšiću i Crnoj Gori neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore.

„SDP je politički subjekat koji je autentični zastupnik državotvornog biračkog tijela koje želi građansku Crnu Goru, Crnu Goru koja je svoja na svome i koja želi poštenu vlast okrenutu svim građanima a ne privilegovanim pojedincima. Građani žele bolji život, izbore bez nepotrebnih tenzija i bez upliva bilo koga sa strane jer o Nikšiću treba da odlučuju Nikšićani odnosno građani ovog grada“, kazao je Nikolić.

Dodaje da da iza SDP-a ne stoje nikakvi centri moći, ni državni, ni crkveni, ni medijski već, kako je kazao, jedino moć trajanja, istog programa i vizije pune 3 decenije koliko postoje.

Nikolić kaže da ta partija traži podršku nezavisnih građana Nikšića, slobodnih građana koji se ne mogu kupiti ni dolarima, ni dinarima, a ni eurima.

„Uvjereni smo u odličan izborni rezultat liste ‘SDP – srcem za Nikšić’ jer su na našoj listi ugledni ljekari, inženjeri, doktori, profesori, pravnici, ekonomisti, sportisti, koji svojom prošlošću i svojim radom u profesijama koje su obavljali zavrijeđuju pažnju da vode grad. Naša lista ‘SDP – srcem za Nikšić’ će biti garancija snažnog građanskog Nikšića koji će ponovo postati grad u koji se dolazi a ne grad iz kojeg se odlazi i odnosi“, kazao je Nikolić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja