„Novogodišnja čarolija u izlogu“ – izabrani najljepši izlozi u gradu

 „Novogodišnja čarolija u izlogu“ – izabrani najljepši izlozi u gradu

Foto: TO Nikšić

Turistička organizacija Nikšić povodom predstojećih praznika organizovala je akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“. 

Takmičenje je završeno, te u skladu sa pravilima nadmetanja, cijeneći maštovitost, originalnost, kreativnost i autentičnost, odabrane su najbolje ideje.

Publika, koja je glasala putem interneta, za svog pobjednika sa 20% glasova izabrala je Priča caffe, nagrađujući na taj način novogodišnju čaroliju koju je kreativni tim donio u Nikšić.

Foto: TO ,,Nikšić“

Stručni žiri, u čijem sastavu su bili Jelena Đukanović, Svetozar Bajović i Boris Muratović, za pobjednika je izabrao Pollino, naglašavajući da je ekipa, koja potpisuje uređenje ovog izloga, odradila sjajan posao i poslala snažnu poruku da i ovdje živi Djed Mraz.

Foto: TO Nikšić

,Ovim putem zahvaljujemo svim učesnicima na uloženom trudu i pokazanoj spremnosti da svojom kreativnošću manifestovanom kroz novogodišnje uređenje izloga uljepšate grad sad kad u neobičnim uslovima, izazvanim korona virusom, dočekujemo praznike“, navode organizatori.

Cilj akcije bila je motivacija vlasnika poslovnih objekata da iskažu svoju maštu i kreativnost, kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja