Od danas u funkciji call centar uoči izbora u Nikšiću

 Od danas u funkciji call centar uoči izbora u Nikšiću

Izvor: iStock

Građani od danas, preko Call centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), na broj 19820, mogu da se informišu da li su upisani u birački spisak i na kojem mjestu glasaju na lokalnim izborima u Nikšiću 14. marta.

Iz MUP-a su objasnili da građani pozivanjem tog broja mogu da prijave i eventualne nepravilnosti vezane za izborni proces.

„Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa“, kazali su iz MUP-a.

Oni su naveli da će call-centar MUP-a raditi od danas svakog dana od osam do 20 sati, dok će 14. marta, raditi od sedam do 20 sati.

„Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori“, kazali su iz MUP-a.

Napominje se da će Područna jedinica za upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, MUP, u vrijeme održavanja izbora, 14. marta, raditi od sedam do 20 sati.

„Kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu“, zaključuje se u saopštenju.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja