OO DPS Nikšić: Simović, iskusan i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unaprijeđenju Nikšića

 OO DPS Nikšić: Simović, iskusan i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unaprijeđenju Nikšića

Foto: OO DPS

Jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom “što gore – to bolje” cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri – nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok “srpskog  sveta”, provincijska stanica na putu za “metropolu”, saopštili su iz OO DPS Nikšić.

Njihovo saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

,,Svaki dobronamjerni Nikšićanin, pa čak i dežurni dušebrižnici koji svojom galamom i vikom pokušavaju sakriti konkretne rezultate lokalne samouprave u našem gradu, samo nekoliko dana nakon što je Milutin Simović preuzeo upravljanje Opštinom Nikšić, moraju – htjeli oni ili ne – priznati da je Demokratska partija socijalista mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić.

DPS je u ovom mandatu uradio mnogo, novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je gospodin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana. Svjedoci smo ovih dana, da je gospodin Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija. Uvjereni smo da će se konkretni rezultati rada predsjednika Simovića i lokalne uprave, zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije.

I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom “što gore – to bolje” cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri – nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok “srpskog  sveta”, provincijska stanica na putu za “metropolu”. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje“.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još