OŠ „Dušan Bojović“ doniran fotokopir aparat

 OŠ „Dušan Bojović“ doniran fotokopir aparat

Foto: MZ ,,Župa“

Za potrebe što boljeg funkcionisanja nastave u OŠ „Dušan Bojović“ u Župi Nikšićkoj, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragoljub Radulović je danas toj prosvetnoj ustanovi donirao kvalitetan fotokopir aparat. 

Iz razgovora sa nastavnim kadrom i Savjetom roditelja iskazana je potreba za nabavkom što kvalitetnijeg fotokopir aparata, pa je izvršena nabavka istog na zadovoljstvo nastavnika i učenika. Visina donacije je 850 eura. Na ovaj način Savjet MZ nastavlja da kroz razne aktivnosti obezbjeđuje što bolje uslove za izvođenje nastave u ovoj školi koja ima oko 360 učenika.

Raduje i činjenica da je nedavno potpisan ugovor o rekonstrukciji zgrade OŠ i ti radovi, koji će početi, početkom godine će obuhvatiti rekonstrukciju fasade, zamjenu dijela stolarije, ugradnju grijanja.

,,Realizaciju ovog projekta je pomogla ambasada Amerike. U ovoj godini izgrađena su tri sportska terena u Miolju polju, Zagradu i Carinama, uloženo je oko 120.000 eura. U sledećoj godini ćemo kroz slične aktivnosti nastaviti da stvaramo što bolje uslove za najmlađe u našem mjestu“, saopštio je predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragoljub Radulović.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja